صفحه اول | سایت دانشگاه | اخبار | پست الکترونیک | تماس با ما | نقشه سایت

president2

رونوشت جر عه ای از معرفت

امام هادی علیه السلام:

به راستى که حرام، افزایش نمى‏یابد و اگر افزایش یابد ، برکتى ندارد و اگر انـفاق شود ، پاداشى ندارد و اگر بماند ، توشه‏اى به سوى آتـش خواهد بود.

کافى، ج 5، ص 125، ح 7

*•.¸¸.•*´ ۩ ♠ ۩ ' *•.¸¸.•*´
گنجینه احادیث

عکس هفته

عید فطر بر همه مبارک

حاضرین در سایت

22 مهمان حاضر

آمار بازدیدکنندگان

بازدیدهای محتوا : 187333

نظر شما در مورد سایت چیست ؟

تیم حسابرسان داخلی نظام نوین مالی PDF چاپ نامه الکترونیک
نوشته شده توسط امین الرعایا
شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۲۷

نام و نام خانوادگی: فاطمه حاتم پور

سمت : سرپرست تیم حسابرسان داخلی نظام نوین مالی

مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی

شماره تماس: 7922131-7922185

وظایف این اداره به شرح زیر است:

1- بررسی، کنترل و پیگیری اصلاح حساب های فی ما بین ستاد و واحدهای تابعه طبق تخصیص های صادره.

2- همکاری و تشریک مساعی با مدیر امور مالی در جهت بهبود روشها و سیستم های مالی در راستای اجرای حسابداری تعهدی.

3- تهیه و ارائه گزارشات صورتهای مالی سالانه و تجزیه و تحلیل اقلام آن.

4- بررسی کلیه ترازهای ستاد و واحدهای تابعه( اعم از نقدی و تعهدی) و پیگیری اصلاح اشکالات موجود.

5- بررسی صورت مغایرت بانکی واحدهای تابعه.

6- پاسخگویی به سوالات و ایرادهای مالی مطرح شده توسط روسا و کارشناسان مالی واحدهای تابعه و انعکاس به مقام مافوق.

7- پیگیری و کنترل مانده مطالبات و تعهدات ثبت شده در سیستم نظام نوین مالی.

8- همکاری و نظارت در جهت تطبیق ، تجمیع و بستن حساب های واحدهای تابعه و ستاد در پایان سال مالی.

9- نظارت بر انبارگردانی انبارهای واحدهای تابعه، ثبت شمارش کالا و بررسی و اظهار نظر در مورد گزارش های انبارگردانی در پایان سال مالی.

10- بررسی پرونده تحویل و تحول روسای حسابداری واحدهای تابعه.

11- پیگیری و کمک در رفع ایرادات و نقاط ضعف اعلام شده در گزارش های حسابرسان مستقل از عملکرد مالی دانشگاه.

11- تهیه و تنظیم چک لیست ها و فرم های لازم جهت بستن حساب ها و ارائه به ستاد دانشگاه.

13- تهیه و تنظیم برنامه کاری سالیانه نظارت بر گردش عملیات مالی واحدهای تابعه.

14- تهیه و تنظیم اطلاعات مقطعی مورد نیاز مسئولین مافوق و سایر ادارات مالی از نظام نوین مالی.

15-گزارش مشکلات گردش فرایندهای نرم افزار نظام نوین مالی و مکاتبه با شرکت روزآمد.

16- هماهنگی و پیگیری های لازم جهت آموزش کاربران درگیر با نرم افزار نظام نوین مالی.

17- سایر امور مربوط به حسابرسی داخلی دانشگاه.