سایت معاونت | صفحه اول | سایت دانشگاه | پست الکترونیک | تماس با ما

تصویر روز

No images

رای گیری

نظر شما در مورد سایت چیست ؟

حاضرین در سایت

40 مهمان حاضر

جلسه تکریم و معارفه مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه

Takrim در تاریخ 18/9/1392 جلسه ای دوستانه  باحضور صمیمی دکتر علیرضا یوسفی معاون محترم  توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  و جمعی از بزرگان و پیشکسوتان مدیریت امور فنی در سالن نمازخانه مدیریت فنی تشکیل گردید.

در تاریخ 18/9/1392 جلسه ای دوستانه باحضور صمیمی دکتر علیرضا یوسفی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از بزرگان وپیشکسوتان مدیریت امور فنی در سالن نمازخانه مدیریت فنی تشکیل گردید.

مراسم با قرائت آیات کلام الله مجید آغاز گردید در ادامه با فرمایشات گوهربار جناب آقای دکتر یوسفی جلسه رسمی معارفه آقای مهندس اکبر احسانی فر سرپرست مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه و پاسداشت زحمات آقای مهندس علی خرمیان اصفهانی اعلان رسمی گردید.